Stopki dociskowe
Opis produktu
Materiał: Forma A,G: talerzyk – stal do ulepszania cieplnego, kulka – stal automatowa.
Forma B: stal nierdzewna.
Forma C: talerzyk POM, kulka – stal automatowa.
Forma D: talerzyk POM, kulka – stal nierdzewna.
Podkładka antypoślizgowa – elastomer termoplastyczny.
Wersja: Forma A: kulka utwardzona dyfuzyjnie, oksydowana.
Forma G: kulka utwardzona dyfuzyjnie, oksydowana, z podkładką antypoślizgową.
Forma B: niepowlekana.
Forma C: kulka utwardzona dyfuzyjnie, oksydowana.
Forma D: kulka niepowlekana.
Wskazówka: Podkładka antypoślizgowa pochłania wibracje
i zabezpiecza stopki dociskowe przed ślizganiem.
Podana w tabeli odporność jest wartością zalecaną, której stałe obciążenie statyczne stopek dociskowych nie może przekroczyć.